Het team

Anne

Mijn naam is Anne de Vries, ik kom uit Griendtsveen en ben geboren op 16 april 1999. Begin juli 2019 zal ik de opleiding Dier en Ondernemen, niveau 4, afronden aan het Helicon MBO te Helmond. Voordat ik aan deze opleiding begon werkte ik al 3 jaar in een ander pension waarbij ik merkte dat het gedrag van honden mij heel erg interesseerde. Vandaar dus ook de keuze voor deze opleiding. Mijn doel binnen de opleiding was om een stage te vinden waarbij ik meer kon leren over honden en hun gedrag.  Zo begon ik mijn stage in oktober 2017 bij Dierenhotel Deurne waarna ik mocht blijven werken. Na het behalen van mijn diploma wil ik mij verder gaan verdiepen in hondengedrag, hondenvoeding en hondenvachtverzorging. Tijdens mijn werk help ik jullie graag met het ontvangen en ophalen van jullie honden. Groetjes en heel graag tot ziens bij Dierenhotel Deurne.

Ilvi

Mijn naam is Ilvi Verhees, ben 16 jaar en ik woon in Deurne. Ik zit nu in 5VWO van het Peellandcollege. Ik heb ongeveer een jaar bij dierenpension Heidelust meegelopen en sinds Sarah het heeft overgenomen werk ik ook met veel plezier bij Dierenhotel Deurne. Ik ben het liefst de hele dag met dieren en dan vooral met honden bezig, daarom wil ik na mijn examen graag dierengeneeskunde gaan studeren.

Sara

Mijn naam is Sara Aarts, ik kom uit Deurne en ben 18 jaar, momenteel volg ik al 2 jaar de opleiding paraveterinair (dierenartsassistente) in Helmond op het Helicon, voor deze opleiding heb ik in het eerste leerjaar stage gelopen bij Dierenhotel Deurne. Dit jaar heb ik stage gelopen bij Dierenartsencombinactie Zuidoost in Deurne. Volgend school jaar stap ik over naar de opleiding dier en onderneming. Ik ben er achter gekomen dat ik graag bezig ben met het gedrag van honden. Als ik mijn opleiding af heb gerond wil ik graag met honden werken waar het gedrag ook aanbod komt.

Willem

Mijn naam is Willem Smits, ik ben 21 jaar en kom uit Deurne. Ik ben net afgestudeerd als ‘’Dier, Gedrag en Ondernemer’’ niveau 4 op het Helicon in Helmond. Tevens heb ik al een diploma op zak namelijk de ‘’Dier en Gedrag’’ niveau 3. Tijdens mijn opleidingen heb ik veel stages gelopen op verschillende bedrijven. Zo ben ik bij Dierenpension Heidelust terecht gekomen in 2010. Vanaf dat jaar ben ik daar gaan werken. Ik heb daar 6 jaar gewerkt totdat Sarah het overnam. Sindsdien werk ik met trots voor Dierenhotel Deurne. Waar ik ook veel mee bezig ben is politiehonden trainen. Met name de herders africhten vind ik geweldig. Daar zou ik later ook in verder willen.