Het team

Anne

Mijn naam is Anne de Vries, ik kom uit Griendtsveen en ben geboren op 16 april 1999. In het eerste jaar van mijn opleiding, Dier en Ondernemen niveau 4, ging ik opzoek naar een stageplaats waar ik de mogelijkheid had meer te leren over het gedrag van honden. Zo begon ik in oktober 2016 bij Dierenhotel Deurne. Dit was niet mijn eerste ervaring met het werken in een pension omdat ik hiervoor drie jaar werkzaam ben geweest in een ander pension. Na deze stageperiode ben ik aangenomen als vakantie- en weekendhulp. Inmiddels heb ik in juli 2019 mijn opleiding afgerond en ben ik sinds dien minimaal vier dagen per week werkzaam in het dierenhotel, waarvan maandag mijn vaste dag is geworden.

Tevens help ik Sarah met het ophalen en thuisbrengen van een aantal van onze dagopvang honden, en de uitlaatservice aan huis. Daarnaast trim ik één tot twee dagen per week in het dierenhotel en ben ik ook werkzaam bij een paarden-/ponyfokkerij. Mijn hart ligt dus echt bij dieren en om die reden doe ik mijn werk ook iedere dag weer met heel veel plezier. Tijdens mijn werk in het dierenhotel help ik jullie graag bij het ontvangen en ophalen van jullie honden, en ga ik samen met jullie opzoek naar de meest gepaste verzorging.

Groetjes en heel graag tot ziens bij Dierenhotel Deurne!

Ilvi

Mijn naam is Ilvi Verhees, ben 16 jaar en ik woon in Deurne. Ik zit nu in 5VWO van het Peellandcollege. Ik heb ongeveer een jaar bij dierenpension Heidelust meegelopen en sinds Sarah het heeft overgenomen werk ik ook met veel plezier bij Dierenhotel Deurne. Ik ben het liefst de hele dag met dieren en dan vooral met honden bezig, daarom wil ik na mijn examen graag dierengeneeskunde gaan studeren.

Jada

Mijn naam is Jada Windsant, 18 jaar en ik woon in Deurne. In de zomer van 2018 ben ik terecht gekomen bij Dierenhotel Deurne. Elke dag leer ik meer over honden door mijn collega’s en door het om gaan met veel verschillende honden. Tijdens het werk ben ik achter in het pension te vinden, maar ook neem ik jullie honden graag aan en breng ik ze weer terug naar jullie. Hopelijk zie ik jullie snel bij Dierenhotel Deurne!

 

Ralf

Mijn naam is Ralf van Stratum. Ik ben 22 jaar oud en woon in Deurne. In Juli 2019 heb ik de opleiding Dier & Ondernemen niveau 4 op het MBO Helicon in Helmond afgerond. Daarnaast heb ik al een diploma Dierverzorging niveau 2 en Vakbekwaam Medewerker Dierverzorging niveau 3 op zak. Inmiddels werk ik al 5 jaar bij Dierenpension Heidelust/ Dierenhotel Deurne en dat doe ik met veel plezier.

Loïs

Mijn naam is Loïs van der Reep. Ik woon samen met mijn twee honden in Geldrop en ben geboren op 22-05-1994. Ik ben dol op dieren, en dan voornamelijk honden zijn een grote passie. Ik heb een tijdje stage gelopen bij een hondenschool waar ik onder anderen veel geleerd heb over het gedrag van honden. Sinds maart 2019 werk ik met veel plezier in het dierenhotel in Deurne waar ik met alle liefde meewerk om het verblijf van de dieren zo prettig mogelijk te maken.