Over mij

Mijn naam is Sarah Hoogers en ik ben geboren op 6 november 1991. Januari 2016 heb ik Dierenhotel Deurne (voorheen Dierenhotel Heidelust) over genomen. Dieren, en dan vooral honden, zijn al heel mijn leven mijn passie. Ik heb dan ook 2 eigen honden: Ruby en Coco, 2 Duitse herder teefjes. U zult mijn 2 vriendinnen dan ook in het pension aantreffen wanneer ze me helpen met de dagelijkse werkzaamheden. Ik zal ze hieronder even voorstellen.

Ruby

Ruby is geboren op 29 augustus 2014. Met Ruby heb ik geen puppy cursus gevolgd en ben ik zelf aan de slag gegaan met trainen. Hier heb ik heel veel van geleerd en door op een positieve manier met haar bezig te zijn, kent ze nu een heleboel trucjes. Nu train ik behendigheid met haar en doen we ook mee aan wedstrijden.

Coco

Coco is geboren op 3 februari 2017. Met Coco deed ik KNPV (politietraining) en had ik het plan om te gaan fokken. Helaas kunnen we hier niet mee doorgaan, omdat er HD (Heupdysplasie) is vastgesteld. Ze heeft hier gelukkig nog geen last van in het dagelijks leven en om dit zo lang mogelijk te voorkomen, krijgt ze Hydro therapie. Qua training houden we ons bezig met speurwerk. Ook doe ik met Coco veel denkwerk om haar geestelijk uit te dagen.

Opleidingen

In juni 2015 heb ik mijn opleiding Paraveterinair afgerond aan het Helicon in Deurne. Hierna ben ik begonnen aan mijn opleiding Kynologisch Instructeur en deze ook afgerond.

Ook ben ik klaar met mijn opleiding voeding voor de hond. Nu ben ik voedingsconsulente voor de hond en kan ik helpen om een passend dieet voor uw hond samen te stellen. Hierover kunt u meer lezen onder het kopje voeding.

Ook ben ik nog bezig met de opleiding orthomoleculair therapeut voor de hond, zodat ik nog specifieker adviezen kan geven per individu.