Uitlaatservice en dagopvang

Uitlaatservice

Heeft u een lange werkdag, bent u een dagje weg of ziek? Dan helpen wij u graag. Wij nemen honden uit omgeving Deurne en Helmond mee wandelen vanuit uw eigen huis. Het voordeel hiervan is dat uw hond ons vaak al kent vanuit het hotel, en wij natuurlijk de hond. Maar nog vreemde honden voor het hotel laten we ook uit. We maken van te voren eerst een afspraak om kennis te maken en alle wensen door te spreken.
’s Middags laten wij uw hond samen met Ruby en Coco uit. De hond kan zo lekker spelen, zijn energie kwijt en zijn behoeftes doen. We wandelen gewoon bij u in de buurt en laten de honden indien mogelijk los op een losloopgebied. Er zijn natuurlijk ook honden die niet met andere honden samen kunnen. Voor deze honden is een 1 op 1 wandeling mogelijk zonder Ruby en Coco erbij.

 

Dagopvang

U kunt er ook voor kiezen om uw hond ’s morgens, voor u gaat werken of weg gaat, bij ons te brengen voor dagopvang. Vanaf 9.00 uur (vanaf 8.00 uur mogelijk in overleg) kunt u de hond brengen en tussen 17.00 en 18.30 kan hij weer worden opgehaald. De hond gaat dan mee spelen in de grote speelweide of in een klein groepje. Of als u een hond hebt die niet met andere honden kan, gaan wij met hem spelen. Aan het eind van de dag kunt u uw hond moe en voldaan weer mee naar huis nemen.