De verblijven

Dierenhotel Deurne beschikt over ruime honden- en kattenverblijven. Elke dag staat bij ons in het teken van het welzijn van uw dier. Geen dag is hetzelfde en elke dag krijgen de honden en katten ruim de aandacht die ze verdienen. Ook wordt uw hond lekker gewassen vanaf een verblijf van 3 dagen, zodat hij weer lekker fris en schoon mee naar huis gaat.

 

In onze ruime hondenverblijven krijgt uw viervoeter een mandje met een lekker dekentje. De verblijven zijn ’s winters verwarmd door vloerverwarming en ’s zomers lekker koel door een goede ventilatie. De binnen verblijven worden iedere dag schoongemaakt en na elke gast ontsmet. Ook krijgen de honden 2 keer per dag vers water en vers voer. Het aantal keer voeren kan natuurlijk aangepast worden naar uw eigen wens.

De honden mogen een paar keer per dag lekker buiten spelen. We hebben 1 grote speelweide waar de honden in een groep onder toezicht samen spelen. Zo kunnen ze hun behoefte doen, energie kwijt en krijgen ze meteen de dagelijkse dosis knuffels van degene die er bij staan in de wei.

Ook kan het zijn dat uw hond niet graag in een grote groep speelt maar liever in een klein groepje. Er wordt goed gekeken naar hoe de hond functioneert in de groep en hierop wordt zijn dag aangepast en wordt hij eventueel in een klein groepje geplaatst.

Het kan natuurlijk zijn dat uw hond niet met andere honden samen kan spelen of loops is. Hiervoor hebben we een aantal kleine weitjes waar de hond toch buiten kan. Ook hier wordt er door 1 van onze medewerkers met de hond gespeeld door middel van bijvoorbeeld een balletje of een trekspelletje, zodat ook deze honden de aandacht krijgen en hun energie kwijt kunnen.

 

Uw kat kan bij ons vooruit in de gezellige, hygiënische verblijfsruimte met een overdekte buitenren. We hebben een gezamenlijke kattenruimte, waar verschillende klim- en speelmogelijkheden zijn. Afhankelijk van het weer kan uw kat binnen en buiten luieren of spelen. Ze hebben een drinkfontein tot hun beschikking voor stromend water. En er staan altijd brokken. Als u vlees bij wilt voeren krijgen ze dit op een aparte plaats zodat ze rustig van de maaltijd kunnen genieten. Ook staan er verschillende kattenbakken waar uw kat zijn of haar behoefte kan doen.

Mocht u niet willen dat uw kat samen met andere katten gaat, dan hebben we ook aparte binnen- en buitenverblijven waarbij ze niet in aanraking komen met de andere katten. Dit geldt ook als ze apart gevoederd moeten worden i.v.m. blaasgruis etc.

PAS OP: In de maanden juni, juli en augustus nemen wij geen katten aan. Dit doen we zodat we ons volledig bezig kunnen houden met de honden.