Voeding

 

Omdat naar een dierenhotel gaan op zich al spannend is voor honden en stress met zich mee kan brengen, gaat onze voorkeur uit naar eigen voer geven. Dit kan in een afgesloten ton met maatbeker of in portiezakjes worden mee gegeven. Zo blijft de hond bij het oude vertrouwde voer van thuis en hoeft hij niet te wennen aan nieuw voer, en thuis weer over te stappen op zijn oude voer.
Natuurlijk beschikken wij wel over brokvoeding die tijdens het verblijf gevoerd kan worden. We hebben de keuze uit Renske zalm of Renske kip.

Ook beschikken wij over vlees wat gevoerd of bijgevoerd kan worden tijdens het verblijf, of gekocht kan worden voor thuis. We kunnen je helpen met een compleet en gevarieerd dieet voor te schrijven. Ook kunnen we je adviseren over het overstappen van brok naar vers voeren, of een combinatie hiervan. Meer hierover vind je onder het kopje voedingsconsulent.

Tevens beschikken wij ook over een groot assortiment snacks.

 

 

Uw kat krijgt als standaardvoer de biologische kattenbrok van Darf. Ook beschikken we over verschillende soorten vers vlees van Darf en Carnibest en houdbare vleeskuipjes van Renske. Ook is het mogelijk om uw eigen voer mee te nemen. Als uw kat eigen voer nodig heeft kan hij niet in de groepshuisvesting. Eigen voer kunt u ruim voldoende in een afgesloten ton mee geven. Ook mag vleesvoeding vanuit thuis worden meegegeven.